Zhongyi Twee kunstenaars in de Olympische beweging van de winter

Wacht even in de enquête.

Als je geen reactie hebt, vernieuw je deze pagina Reporter Zheng NA "Forever" Song Poster "to Tribute to Warriors" MV screenshot "World is zo groot, reünie in Beijing, in de zomer, in de winter, ijs en sneeuw drijvend groot land … "Ter gelegenheid van de Olympische Olympische Pieken van Beijing, de Peking Municipal Comité Propaganda-afdeling, de Peking Literature Arts Association, zal de Olympische Spelen van de Kunstenaars van China en de kunstenaars van Peking, de Olympische Kunstenaars van China en Itali? altijd samen" "( Forderyouandme), in recente gemobiliseerde media, triggeert aandacht.

  De uitvoering van het Human Community Destiny Theme Song "Forever" door de Songwriter Zhang Heping, Shu Nan United To Build, Chinese Soprano Lei Jia en Italiaanse tenor Andrea Bocelli zong samen, pianist Lang Lang als piano.

Als een geschenk van de Chinese kunstenaars en de 2022 Winter Olympische Spelen en Winter gehandicapte Olympische Spelen, wordt dit nummer gecommuniceerd aan de hele wereld met een beknopt en eenvoudige torrentiteit, kalmeert het temperament en de stijl van de Chinezen en Western. Hulp bij het bekijken van hulp Betere toekomstige overtuiging. "Voor de pen bepalen we dit thema om de menselijke lotgemeenschap uit te drukken, de naam van het nummer ‘staat altijd in de buurt van de Olympische Geest die de wereldvrede, vriendschap en eenheid symboliseert." Nationaal First-level Screenwriter, "Forever" het woord Zhang Peace vertelde verslaggevers. In 2008 diende Zhang Heping eenmaal diende de minister van de openingsceremonie van het Olympisch Organiserend Comité Beijing. Dit is ook een speciale expert in de opening en sluiting van ceremonies van de Olympische Spelen van Beijing Winter. Na ontvangst van de uitnodiging van de songcreatie op 4 november 2021, stelde hij "het vuur in het hart", op 7 november op 7 november. "Dag of deze, nog steeds deze plek, ik wacht nog steeds op je hier, je bent nog steeds …" "Forever Samen" is eenvoudig en eenvoudig, weerspiegelt "Avenue to Ji" Chinese traditionele filosofische concept heeft ook 2022 Beijing bij elkaar gebracht Winter Olympische Spelen en Winter gehandicapte Olympische Spelen "Simple, Safety, Prachtig". De interactie van Chinese en Engelse interactie, China en het wisselende zang van China en Italiaanse kunstenaars, rechtstreeks met de dialooguitwisseling van Oost en West.

  "De middelbare school" en "World" De integratie van "De wereld" is meer dan een decennium in ons land. Beijing is de eerste stad voor de Olympische Spelen in de zomer en de Olympische Winterspelen. Hoe wordt onze muziek beter gepresenteerd? , weerspiegelen de stijl van een groot land? Hoe moet ik de wereld omarmen? "Componist," Forever ", de auteur, Shu Nan, ik heb aan het begin van de schepping aan dit probleem nagedacht.

  Shu Nan heeft ooit "onvergetelijke" "achtervolging" gecre?erd "," Ik geloof in liefde zal winnen "," China "," China "enzovoort," China "is diep populair en Zhang Heping is de oude partner en de oude partner en de oude partner werkt samen om iedereen bekend te maken. Song. Deze keer hebben de twee gedacht, besloten om de trend van de stijl niet te gebruiken, maar neem de klassieke route, integreer de "Most Nation" en "World" -muziek, nodig de zanger Lei Jia en de wereld van Chinese nationale muziek uitnodigen Bekende Italiaanse zanger Po Cherli, evenals de International Piano Family Lang Lang, samen met dit nummer samen. Na ontvangst van de uitnodiging stemde Po Cherli af en was verrast door de samenwerking met twee uitstekende Chinese muzikanten. Hij zei: "Als kunstenaar is het praten met ieders innerlijke dialoog mijn verantwoordelijkheid. Ik ben vereerd om een ??magere bijdrage te leveren aan China’s World-Class Sports-evenement.

China is mijn liefdesland, met extreem rijk historisch en diep cultureel erfgoed.

Cultuur en kunst helpen mensen elkaar kennen, waardoor waardevolle steun voor vrede en ontwikkeling van de wereld, waardoor mensen zoals broers en het elimineren van eventueel wantrouwen. "Je kunt het nummer gebruiken om de Olympische Winterspelen te helpen, en de zanger Lei Jia is ook erg glorieus.

Ze zei: "Dit nummer is als een herinneringen en een echo van de Olympische Spelen van 2008, en het is ook volle tonen van Peking als de nieuwe look van ‘Shuangbo City’. De teksten zijn in de lucht, het deuntje is warm en bewegend, En overal zit vol met Chinese elementen., reflecteert dat we hetzelfde hebben als de mensen in de wereld, vrede bereiken, en aan de toekomst samen.

Ik geloof dat dit lied zeker de harten van de wereld van het publiek zal betreden. "Winter Olympics" met uitstekende muziekwerken "" Forever is samen "Dit nummer bevat de Olympische Spelen Olympische Winterspelen en de Winter gehandicapten, en de fusie; Peking Winter Olympische Spelen is samen met de Olympische Olympische Olympische Spelen, Dubbele Olympische Spelen; 2022 Beijing Winter de Olympische Spelen en 2026 Milaan – Cortina Danpezo Sau, Olympische Winterspelen en andere connotaties. Het passeren van een geest naar de wereld door middel van muziek, ongeacht gehandicapten of perfecte mensen, oosterse of westerse, verleden of toekomst, nationaal of wereld, voor altijd samen, samen. Chen Ning, minister van culturele activiteiten in de Olympische Spelen van Peking Winter, zei in een interview met verslaggevers.

  Het is duidelijk dat sinds het succes van Dong’ao in Beijing de Olympische Comité Beijing de 3e Winter Song Collection-activiteiten organiseerde, een positieve reactie van de enorme woorden en de mensen, en 39 nummers stonden van meer dan 1.000 werken. Bovendien, een groep werken die de belangrijke tijdknooppunten van de winter Olympische Spelen verwelkomen, de functie van het evenement, zoals Peking 2022 Winter Olympische Spelen en Winter gehandicapt Olympische Thema Slogan Promotie Song "naar de toekomst", vrijwilligerslied "Burning Snowflake" , De prijsuitreiking bevordert de songs "Good Warrior", en het nummer "Wij Beijing" uitgebracht in Countdown, Peking Winter Olympics Torch Relay Promoot Song "FlameFhope" ("Fire"), etc.

Deze uitstekende muziekwerken zijn overtuigend, en het is meer dan 1,4 miljard Chinees kijken uit naar Olympische Winterspelen, Welkom bij Olympische Winterspelen. "Muziek is een integraal onderdeel van de Olympische cultuur, ook een licht visitekaartje voor de Olympische Spelen.

Tijdens de Olympische Spelen van 2008, "I" "Beijing" "verwelkomt Peking u", enz., Het "Beijing Welcome", is zongen en veranderd in een passie en droom, hard werken en de klassieke melodie voor passie en dromen .

Peking 2022 Winter Olympische Spelen en Winter Gehandicapte Olympische Spelen zullen ook wereldwijd vertrekken, klassieke muziek werkt. Dit is de kunstkristallisatie van Chinese makers tot Olympische Winterspelen, die ook het culturele erfgoed van Winter Olympische Spelen voor China en de wereld zal zijn.

Zei Chen Ning.