Traditionele landbouw maakt het in groene ontwikkeling Wuhan Niushan Lake Water Quality Jump

Rij langs de kust van het begraven meer in Niu-berg, wordt het voor het gepresenteerd. Volgens 2020 zei Wuhan Water Resources Water Environment Related Gazette dat Niu Mountain Lake opnieuw de II-waterstandaard bereikte en het beste heeft gewonnen in de waterkwaliteit.

Niu Mountain Lake is een belangrijk Lake Bay in Liangzi Lake, en alle water van het meer bevinden zich in de Wuhan East Lake High-Tech Zone. Niu Shanhu heeft een pauze tussen het Liangzi-meer. In 2016 werd Niu Mountain Lake Board gebroken, en het Niu Mountain Lake keerde permanent terug naar het meer. In het verleden werden vanwege verschillende redenen de middelen van het meergebied ernstig beschadigd en het water werd verlaagd naar de klasse III.

De sprong van de waterkwaliteit van het Niu Mountain Lake is onafscheidelijk van wetenschap "waterwater".

In 2016 heeft de Donghu High-Tech-zone het plannings- en implementatieplan van het relevante vee- en aquacultuurverbod afgegeven en voltooide de sloop van de landbouwfaciliteiten van "Drie Networks" in Nirong Lake in 2017. Niu Mountain Lake bevordert krachtig de inheemse vissen-tantionische verwijdering, verbetert de biodiversiteit van het meer inheemse vis aanzienlijk, terwijl de combinatiecontrole van de visgrondgemeenschap wordt gestart, het ecologische evenwicht behouden.

Bovendien worden proliferatie en mosqueske uitgevoerd voor grote onderbrekers en grote gedeponeerde planten.

Zeg afscheid van het fokken, de ecologie opnieuw opbouwen, het "onderwatergrasveld" van Niu Mountain Lake in het water wordt begonnen om te herstellen, en het water is continu.

Het Niu Mountain Lake Lake District is zeer rijk, dierlijke middelen, meer dan 280 soorten gewervelde, 49 soorten drijvende dieren en 49 soorten; plantmiddelen, 331 soorten vasculaire bundels (inclusief varianten), met een hogere aquatisch de plant is 92 soorten , en 73 van de plankton, er zijn veel van hen die bedreigde en unieke aquatische wilde planten koesteren.

De varen van het meer, de stilte, de vis is speels, het gras drijft, is verfrissend.

Sinds januari 2021 zijn de belangrijkste wateren van Yangtze River Basin verboden en de Donghu High-Tech Zone is in Liangzihu Wuli National Aquatic GermPlasm Resources Reserve, Niu Mountain Lake Head, Quasi-Technical Provincial Aquatic GermPlasm Resources Reserve In-House ARREST zijn momenteel 138 nederzetting, in totaal 232 vissers, hebben de anti-arrestatie en het retourneren van taken voltooid. (Zhang Pei, Wang Guoxi) (Editor: Guan Xiyan, Zhang Wei) Delen Laat meer mensen zien.