Sprint! Hangzhou "Welcome Asian Games" Expressway Construction voegt een nieuwe kilometers toe

03 provinciale weg.

  Een ander gedeelte is voltooid en plannen om te openen in de nabije toekomst is de 03 provinciale weg Oost-rehabilitatie verhoogde Nandama Engineering verhoogd, gelegen in District Xiaoshan.

Het project begon van 400 meter ten noorden naar de NAVO, met zowel verhoogde bruggen, van het noorden naar het zuiden, Xintang-straat, ten slotte de status-quo, de kruising van Dongrui Road, Dongrui 4e weg, volledige lengte van ongeveer km.

Het project bevindt zich in de vorm van "High Bridge + Ground Road", en de tweerichtige 6 rijstroken. Deze korte km is een belangrijke noord-zuid passage in Xiaoshan East. Het is een sleutelkanaal om verbinding te maken met de Linpu Group, Xiaoshan City, en de jeugdcompetitie. Het is een belangrijk onderdeel van het Xiaoshan Expressway-netwerk zal gunstig zijn voor Xiaoshan Eastern Verkeersweg. Verbeter en verbeteren, open de geblokkeerde punten van de wegen zoals New Street, verbeter het beeld van Xiao Shandong.

  Het voorbeeld van de snelweg wordt continu gemeld en het project is ook een frequente transmissie.

  Huancheng North Road – Tianmushan Road (Zhonghe Interchange – Gu Cui Road) Verbetering Reconstruction Engineering Dadden "The Yitao" Shield-sectie is gisteren met succes gepenetreerd. Huancheng North Road – Tianmushan Road Improvement Reconstruction Project is het middengedeelte van Qiantang Expressway, het project zit vol kilometers, waarvan de schild-structuur kilometers is en de rest is het mutante gedeelte. De technische schildtunnel bevindt zich in het centrum van Hangcheng City. Het construeert een groot aantal gebouwen langs de lijn, de pijplijn is intensief, de bouwplaats is klein. Tegelijkertijd moet het schild dicht bij de metrolijn zijn 2 en lange afstanden van zachte harde vorming, de constructie is moeilijk hoog risico. De projectconstructeur overwint meer moeilijkheden en realiseert uiteindelijk met succes het belangrijke knooppuntdoel van "eerste hart".

  Het is gemeld dat dit jaar het Sneldway-netwerk van de stad met 63 kilometer is toegenomen en de snelweg van de stad heeft een totale kilometers van 318 kilometer bereikt. Volgens het plan, de Era High Xiaoshan-sectie, de Jiangnan Avenue Tunnel, Peng Yu, zal de hoofdweg naar de hoofdlijn verhoogd, etc. ook vóór het einde van dit jaar worden voltooid, en het doel van het bouwen van 464 kilometer voor de Aziatische spellen.

  Met de aanpak van de Aziatische spellen, zal Hangzhou "5433" uitgebreide transportconferentie het "veldslagen" -moment betreden. De relevante persoon die verantwoordelijk is voor de "WELKOM IN DE AZIATISCHE GAMES" WACHTBOUW ACTIE (COMMITEIT VAN DE STAD BOUW): "Hangzhou Expressway Network is in het bouwen van het ‘lengtegraadskelet, versnelt om zich uit te breiden tot de nieuwe stad van de buitenste buitenwijken, hoe groter Het frame van de stad is steeds meer, om een ??goede transportomgeving te bieden voor de Aziatische spellen van 20022 in Hangzhou, de nieuwe reis van ’14e vijf’ constructie wordt geopend, versnelt de vorming van het Snelway-netwerksysteem dat is aangepast aan het nieuwe type Extra groot stedelijk ruimtelijk patroon.

"(Correspondent Hangzhou Xuan Jianjie Journalist Ge Xiaowu) Editor: Song Yue.