Twee scheidsrechters samenzwering tot cheat is ernstige strafbasketbalvereniging

  Xinhua News Agency, Beijing, 4 november – (Reporter Wang Jingyu, Linde Ren) Chinese basketbalvereniging aangekondigd op de 4e, vanwege samenzwering om vals te spelen op de Fiba Technical Officer Physical City Test-certificering, Wei Guoliang, Ye Nan is Nan nationale basketbalscheiders geannuleerd Technische niveau-kwalificaties. 4, de Chinese basketbalvereniging heeft een boete van toepassing door de offici?le microblogging. De aankondiging zei: "2021-2023 Fiba Technische functionarissen Certified Fitness Test in Guangzhou City, provincie Guangdong, gehouden 6 januari, 2021, kandidaten Wei Guoliang, Ye Nan Conspiracy to Cheat, een niet-standaardversie van het muzikale alternatief voor de standaardproef Versie, resulterend in de daadwerkelijke testtijd verhoogd met 20 seconden.

De fitnesstest is ongeldige tijden Fiba ge?dentificeerd, wat resulteert in ernstige gevolgen en bijwerkingen. "Volgens de certificeringsvereisten van de technische functionarissen van FIBA, WEI GULIANG, heeft YE NAN geen certificeringsperiode 2021-2023 internationale technische functionarissen verkregen.

  De aankondiging van de Chinese basketbalvereniging, zei: "Volgens de" "Artikel 47 en" Chinese basketbalvereniging Disciplinaire richtlijnen en sancties "Artikel 61 Bepalingen van de Chinese Basketbal Association Scheidsrechterregels voor de implementatiemaatregelen voor de administratie Cum, Chinese Basketbal Association Discipline en Morality Jurisdictie van de Commissie gebaseerd op het Chinese Basketbal Associatiebesluit sinds 4 november 2021, intrekking van Wei Guoliang, National Basketball Referes Technical Levelifications Ye Nan. Guangdong Province Basketball Association, Basketball Association, Shandong Province, zal ook in overeenstemming zijn met de voorschriften van Wei Guoliang, Leaf Nan heeft de juiste straf gemaakt. "China Basketball Association zei dat basketbalscheiders verdedigers zijn van de rechterlijke bevel, moeten leiden door voorbeeld, gedisciplineerd. Voor het schenden van de voorschriften, zal de Chinese basketbalbond gestraft worden. Chinese basketbalbond is gestart met de hervorming en institutionele mechanismenscheidsrechterbeheer, waaronder aanpassingen aan het verrijken van scheidsrechterscommissie; versterkende scheidsrechter pre-taakbeoordeling en training; Unified Management Rechters Select, monitoring, evaluatie, beoordeling; Oorsprong Annuleren Speciale bepalingen CBA League; Gezamenlijke Fiba-scheidsrechter ‘s arrest over het gedrag van monitoring en evaluatie; implementatie en monitoring en evaluatie scheidsrechter Degradatiehaken, de laatste van de tien procent, verbeteren de scheidsrechter van de incentive mechanisme. Wei Guoliang en Ye Nan waren internationale scheidsrechterkwalificaties behaald.

Onder hen is Ye Nan een van de top drie in de CBA League-scheidsrechters genoemd in de top tien.

Sinds het vermeende valsspelende incident brak ze niet langer deel aan de CBA League-judging. Ye Nan is een full-time scheidsrechter CBA League.

Reporters geleerd van het bedrijf CBA, CBA League zal hem straffen volgens relevante regelgeving.