Zhong’an Online Huangshan Channel Tunxi District: "Golden Little Flower" uit het land

  Chrysanthemum is een van de belangrijke economische gewassen in Huizhou, is altijd de pilaarsector van lokale mensen geweest. Tegenwoordig hebben een goed weer, wat de beste tijd is om de chrysanthemum te kiezen. In het dorp Ziyu, Yangu-stad, district Tunxi, Chrysanthemum aanplant huis, picking met lokaal dorp, vertelde ik de auteur, deze chrysanten werden geplant met zijn broer, en mijn broer keek thuis naar de machine. Hij is tegenwoordig naar de machine. Hij is tegenwoordig naar de machine. Het weer is goed, het chrysant is groeit, hij wil de gunstige kans van deze dagen grijpen, kiezen en bakken. Cheng Guanghui is een lokaal persoon van het Ziyi-dorp, en het is ook een van de vele terugkerende ondernemers. In de afgelopen paar jaar is de dorp revitalisering krachtig ontwikkeld, waardoor veel jonge mensen het idee hebben om thuisbedrijf terug te keren, de mogelijkheid , het idee wordt ook geproduceerd.. "In deze jaren heeft onze woonplaats een grote verandering, de omgeving is goed, het beleid is goed, dus ik wil naar huis gaan om iets te doen.

"Chrysanthemum plantende Huan Guanghui zei.

  Beide zijn klein rijk en iedereen is waar, door de doking van het dorp, in de boerderijuren, het dorp twee commissies zullen helpen om een ??paar dorpsbewoners te vinden om een ??chrysanthemum te kiezen. Er wordt gemeld dat Cheng Guanghui dit jaar in 2000 catties van gedroogde chrysanten is geproduceerd. Chrysanthemum Planting Hou Guanghui vertelt de auteur: "Zien dat er veel inactief land in huis zijn, ik wil het huren, plant een beetje chrysant, aan de ene kant kan ik profiteren, kan ook de boeren in het dorp rijden om te helpen , en word rijk samen.

"In het dockingproces, heeft het dorpssteuncomité ook geleerd dat Cheng Guanghui de volgende stappen van Chrysanthui zal verhogen en de bestaande chrysanthemum vari?teit verrijkt, de productwaarde verhoogt." We nemen actief contact op met de superieure afdeling en Vecht voor hen Sommige beleidsmaatregelen en technische begeleiding, in hun chrysanten, organiseren enkele dorpsbewoners die thuis stationair zijn om hen te helpen een chrysanthemum te kiezen. Bovendien, bij het maken van chrysanthemum thee, zal het hen helpen contacteren met de handelaren en de weg te verbreden.

Hu Ting, het Ziyi Village Branch Committee.

  Er zijn nog steeds veel jonge mensen die idee?n hebben zoals guanghui. Land revitalisatie vereist talenten, Ziyi Village, twee comités, door het deurbezoek, telefonisch consult, ontdekking, uit de weg, om uitstekende talenten in het dorp te trekken, helpt plattelandige revitalisatie . Vervolgens neemt het Villa-dorp, het dorpsdorp, maatregelen om een ??aantal uitstekende mensen aan het buitenwerk aan te trekken, hen in het dorp te brengen en de mensen van het hele dorp te rijdigen om rijk te worden. (Fang Xiajian).